Partners

Ontmoet onze sponsors

X-Care in Motion is dé HR-expert in de zorgsector. We ondersteunen zorgorganisaties met flexibele en tijdelijke verpleeg- en zorgkundigen, zowel op korte als lange termijn. Kwalitatieve zorg staat daarbij voorop.

Handen tekort in de zorg? Zorg is onderweg! 

ClickCare koppelt zelfstandige zorgverleners snel en efficiënt aan zorgvragers.

U kunt in het UZA terecht bij één van onze 90 medische specialiteiten. In elk van deze medische disciplines werken gespecialiseerde en toegewijde teams. Vind de juiste medische discipline in dit alfabetisch overzicht.

Het Wit-Gele Kruis is een organisatie voor thuisverpleging die provinciaal georganiseerd is met een overkoepelende federatie.

Jij wil efficiënt, makkelijk en duidelijk inzetten op de kracht van je bedrijf. Daarom kies je bij Acerta een dienstverlening op maat van jouw noden. Zo gaan we samen voor gezonde resultaten en een mooie toekomst.

Welkom bij Gigategelstore Breda en Lier, wij hebben de meest denkbare voorbeelden tegels in huis!
Wij staan 100% garant voor een uitstekend advies, levering en garantie van hoge kwaliteitstegels aan direct zeer nette prijzen zonder opwaarderingen met ongeloofwaardige kortingen als elders in de markt.

Een van de vele studentencafés die de Stadswaag rijk is, is café De Klimax. Stamcafé van de liefste Antwerpse studentenclubs met een mooi en ruim terras (hoe kan het ook anders op de Stadswaag) en dagelijkse acties!

Mederi wil de zelfstandige thuisverpleegkundige ontzorgen, steeds rekening houdend met de persoonlijke doelstellingen en keuzes en altijd vertrekkend vanuit de autonomie van de praktijk zelf. Mederi kiest er voor dit als erkende dienst thuisverpleging te doen.